MPS és una nova empresa recentment constituïda del grup STO per donar una solució global al mercat professional.

L’eficàcia en els serveis i el ràpid aprovisionament de productes, combinats amb un programari professional de màxima qualitat aporten una total garantia a les nostres propostes.

Aquestes propostes vénen avalades per un equip professional amb una àmplia experiència de més de 12 anys operant en el sector. La prioritat és proporcionar a les empreses i professionals solucions completes i globals.

La nostra activitat es centra en solucions de Sistemes d’informació, amb un focus concret i especialitzat en propostes globals per a aquest mercat. Això proporciona una major efectivitat pels nostre clients i ens manté actualitzats en el nostre sector, garantint així el desenvolupament futur de les nostres solucions de negoci.

Hem unit en l’empresa el nostre coneixement i entusiasme pel servei i la satisfacció de les coses ben fetes i, així, els professionals d’MPS, aconseguim aportar al mercat, un elevat nivell de servei, solucions i garanties que avui difícilment es poden trobar.

STO: Qui som

STO és una empresa integradora de solucions tecnològiques especialitzada en serveis avançats associats a les Tecnologies de la Informació.

Amb una extensa experiència de més de 20 anys en el sector, hem promogut la cooperació amb els nostres clients a través de la innovació de processos, mitjans i tecnologies, contribuint al canvi, la productivitat i la competitivitat en els negocis.

Comptem amb professionals d’una alta qualificació i sobretot uns alts valors humans, on l’honestedat i l’atenció constant cap als nostres clients ens situen com el seu proveïdor de confiança, amb l’objectiu de millorar diàriament i oferir solucions i serveis innovadors.

A STO sabem el que la teva empresa necessita perquè som experts en consultoria tecnològica, estem a l’última i el nostre millor valor són els nostres clients.